Help! Ik begin voor mezelf…

Na lang wikken en wegen heb ik de knoop doorgehakt! Ik begin mijn eigen bedrijf.

Met een lekker eigenwijze (dat past wel bij mij) naam is het zover. Ik heb een afspraak gemaakt bij de KVK, mijn info@ email is aangemaakt en ik ben zelfs al mijn website aan het vullen. Doodeng allemaal maar ach: waarom niet! Na 7 jaar gewerkt te hebben in diverse marketing functies in de commerciële wereld en alweer 4 jaar in de communicatie in de overheidssector denk ik genoeg ervaring opgedaan te hebben waarmee ik menig bedrijf, overheid of andere instelling zou moeten kunnen helpen. Juist de combinatie van zowel marketing als communicatie maakt dat ik vaak net een andere insteek heb.

Gelukkig heb ik de komende maanden nog lekker veel te doen bij mijn huidige baan bij de N31 in Harlingen. Zo kan ik rustig alles opstarten en kijken wat er op mijn pad komt. Vanaf december ben ik beschikbaar voor één of meerdere leuke, interessante klussen. Dus heb jij een geschikte klus? Let me know!