WEL Communicatie komend half jaar volgeboekt

Wie had dat kunnen bedenken! Nog voordat mijn contract afliep mocht ik zelf het goede nieuws brengen. Mijn agenda voor de komende 5 maanden zit vol! Met in totaal twee super leuke opdrachten. Allereerst kunnen jullie me nog een tijdje tegenkomen bij de provincie. Maar dit keer op het provinciehuis zelf in Leeuwarden. Hier ga ik de interne communicatie verzorgen voor het nieuwe sharepoint binnen de provincie genaamd DielPlak. Daarnaast rij ik een paar keer per week naar Groningen. Daar ga ik de collega’s van Aanpak Ring Zuid helpen met alle communicatiewerkzaamheden rond dit mooie wegenproject.

Is er dan helemaal geen plek meer voor nog een opdracht? Voor een ‘kleinere’ opdracht maak ik natuurlijk altijd tijd vrij. Beide opdrachten lopen half juli op zijn einde. Daarna is het tijd voor een lekkere zomervakantie en vanaf half augustus ben ik weer beschikbaar voor andere leuke klussen.