Stresskip!

Ja, dat ben ik!! En hoe! Met nog anderhalve maand werk te gaan schiet ik al helemaal in de stress. Wat nu als ik straks niets heb? Wat nu als ik thuis zit en er NOOIT weer nieuwe klussen komen? WAT NU als ik geen facturen meer kan sturen en dus geen inkomen heb?? STRESS!!!

Voor mij is dit hét grote nadeel aan zzp’en. Maar eigenlijk is dit dus ook precies wat er bij hoort. En voor een zzp’er is het helemaal niet erg om zo nu en dan periodes thuis te zitten. Onze vergoeding is hier immers ook op afgestemd. Ergens in mijn achterhoofd ben ik dus nog dat ‘loondienstmeisje’ wat zeker moet weten dat ze werk heeft. Zou dit gaan wennen? Ik mag het hopen!

En dan ineens, vanuit het niets lijkt het wel, word ik ineens door verschillende mensen benaderd voor meerdere leuke klussen. Allerlei mogelijkheden komen op mijn pad en ineens moet ik extra gaan werken, keuzes maken in plaats van dat ik thuis kom te zitten. En ik had nog wel verfstalen in huis gehaald om eindelijk de woonkamer te gaan verven. 😉

Oftewel: ik zit weer volgeboekt. Ik blijf nóg een maandje langer bij Elkien en daarnaast ben ik ondertussen alweer gestart met een nieuwe uitdaging voor aannemer Van Oord. Ik ga voor hen de communicatie rond het nieuw te bouwen Windpark Fryslân verzorgen. Oftewel, de bouwhelm en laarzen mogen weer uit de kast en achterin de auto. 😀 Ik heb er zin in!!