Referenties

Bij Aanpak Ring Zuid werken we met een gezamenlijk communicatieteam van opdrachtgever en opdrachtnemer. Wendy heeft ons team versterkt tijdens het zwangerschapsverlof van een van onze communicatieadviseurs, met onder andere de coördinatie van ons webteam in haar takenpakket. Ze had maar weinig inwerktijd nodig; vanaf het begin leek het alsof ze al jaren bij ons aan de slag was. Met haar ruime ervaring in communicatie tijdens de uitvoering van infrastructurele projecten heeft ze ons in korte tijd geïnspireerd en verder geholpen. Ze is een communicatieprofessional, daadkrachtig, met creatieve ideeën die ze ook graag meteen zelf wil uitvoeren. Ze schroomt niet om kritisch te zijn en draagt daarbij ook oplossingen aan. Wendy, ik wens je veel succes in de rest van je loopbaan en ik zou je zonder twijfel opnieuw inhuren voor een klus!

Logo Aanpak Ring ZuidClaudia Mulder – Communicatiemanager voor Aanpak Ring Zuid namens Rijkswaterstaat, provincie Groningen en de gemeente Groningen


Met de enthousiaste inzet van Wendy hebben we onze opdracht bij de Provincie Fryslân tot een mooie afronding gebracht. Met haar verfrissende ideeën en daadkrachtig handelen ontstond weer nieuwe dynamiek in het project. Daardoor konden we de motivatie en betrokkenheid van de medewerkers bij de klant tot het laatst op hoog niveau houden.

Angelique Blekkink – Verandermanager provincie Fryslân voor het project @llemaal Digitaal


Tijdens de aanleg van de nieuwe N31 door Harlingen deed Wendy de communicatie voor ons project. Haar insteek wat er WEL kan, past helemaal bij Wendy. Zonder dat je er erg in hebt is het werk af, goed en vaak ook nog met een leuke twist.

Gosse Schriemer – Projectmanager namens Rijkswaterstaat, provincie Fryslân en de gemeente Harlingen


In december 2014 stond Leeuwarden in het teken van de ingebruikname van de nieuwe Haak om Leeuwarden en de nieuwe invalswegen. Samen met gemeente Leeuwarden en Rijkswaterstaat hebben we hier als provincie Fryslân een 10-daags programma om heen bedacht. Wendy was bij veel uitvoerende activiteiten een belangrijke kracht. Wendy stroopt de mouwen op, verzet veel werk, kan goed samenwerken en heeft altijd een optimistische inslag. Kortom, als u een enthousiaste en creatieve aanpakker zoekt, bent u bij Wendy Leenstra aan het juiste adres.

Sjoerd Vrieswijk – Omgevingsmanager provincie Fryslân